Close

Winkels

Holland Elektrotechniek - Winkels

‘De afgelopen jaren heeft Holland Elektrotechniek al voor meer dan 80 winkels de volledige elektrische installatie verzorgd.’ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Topsport elektrotechniek in winkels

Het verzorgen van de elektrische installatie van een nieuwe of bestaande winkel is topsport.

Omdat een winkel bij een verbouwing of een herinrichting uiteraard zo snel mogelijk weer open moet gaan voor publiek, wil de opdrachtgever vaak dat de planning van alle werkzaamheden kort op elkaar zit en dat deze planning ook wordt gehaald.

Hoe sneller de winkel klaar is om open te gaan, des te sneller kan er weer omzet worden gemaakt. Holland Elektrotechniek zorgt daarvoor, vanuit een ruime ervaring in het installeren van elektrotechniek in winkels.

Wij werken met ons vaste team elektriciens van Holland Elektrotechniek, en hebben daarnaast een uitgebreid netwerk van vakmensen tot onze beschikking.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ 

Een goede CV-installateur, lichtspecialist en schilders, maar ook dataspecialisten werken met ons samen om alles in een winkel super snel, strak en vooral mooi te kunnen installeren, waarbij alle partijen op en top samenwerken.

De afgelopen jaren hebben wij al voor meer dan 80 winkels de volledige installatie verzorgd. Zowel voor relatief kleine winkels als voor filialen van toonaangevende merken door het gehele land.

Verlichting voor in een winkel

Als u een winkel heeft dan weet u dat de verlichting daarvan een belangrijk onderdeel is van uw totale elektrische installatie.

Verlichting zorgt ervoor dat u de sfeer creëert die bij u en uw winkel past. Maar met verlichting kunt u ook uw klanten sturen naar precies datgene dat u graag wilt verkopen.

Holland Elektrotechniek heeft een heel mooi gangbaar assortiment armaturen, inzetbaar bij diverse winkels.

Bij de ene winkel is dat spanningsrail met spots en in een andere winkel wordt gebruik gemaakt van Led panelen in combinatie met Led inbouw spots.

Weer een andere winkel gebruikt hanglampen in combinatie met lichtlijnen. Holland Elektrotechniek kijkt graag met u naar de mogelijkheden om de verlichting in uw winkel op precies de juiste manier passend te installeren.

Seizoenen en veranderend assortiment

Holland Elektrotechniek weet als geen ander dat installaties in winkels vaak maar 5 of 7 jaar mee gaan.

Dat wil zeggen: het interieur, de opstellingen en indelingen van de winkel.

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat winkels meerdere keren per jaar hun opstellingen veranderen, onder andere afhankelijk van de seizoenen en wisselende collecties.

Daarom is het belangrijk dat de geïnstalleerde elektrische installatie flexibel is om mee te veranderen.

Dat geldt voor de verlichting, maar ook voor de stroom en data punten.

Holland Elektrotechniek zorgt voor een goede infrastructuur in de winkel als basis. Dat doen wij door vaak gebruik te maken van spanningsrails voor zowel de verlichting als voor het gebruiken van elektriciteit voor bijvoorbeeld een vitrinekast, kerstboom, reclamescherm of TV.

Veiligheid in uw winkel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Veiligheid voor alles! Als we een winkel gaan verbouwen, wordt in eerste instantie vaak overal aan gedacht voor wat de inrichting betreft.

Van een mooie etalage, inrichting van de showroom, tot het aantal en de positie van de stopcontacten.

Gek genoeg wordt er niet altijd gedacht aan een ander belangrijk onderdeel en dat is veiligheid. Wat gebeurt er als er een noodsituatie is en er paniek uitbreekt?

Natuurlijk hebben we het er liever niet over maar een calamiteit met bijvoorbeeld rook en vuur zorgt er voor dat er gekke dingen gebeuren, als mensen willen vluchten.

Allereerst doen we er natuurlijk alles aan om een dergelijke situatie te voorkomen, maar helaas is niet alles altijd honderd procent uit te sluiten.

Daarom kijken we graag met u naar de mogelijkheden om het zo veilig mogelijk te houden in uw winkel door goede noodverlichting en vluchtweg verlichting aan te leggen.

Noodverlichting volledig geïntegreerd

Tegenwoordig kunnen in winkels noodverlichting plaatsen die eigenlijk nauwelijks opvalt in het normale dagelijkse winkelverkeer.

Maar als de stroom weg valt gelukkig des te meer, waardoor iedereen snel en veilig de weg naar buiten vindt wanneer dat onverhoopt nodig mocht zijn.

Wij werken graag voor uw winkel een passend noodverlichtingsplan uit.

Ook het vervolg daarop, de feitelijke installatie, nemen wij als elektricien voor onze rekening, net als het jaarlijks onderhoud.

Zo zorgen we met elkaar dat uw winkel zo veilig mogelijk is.

Holland Elektrotechniek is de elektricien van Noord-Holland om alles in uw winkel elektrisch te installeren. Of u nu in Alkmaar, Haarlem, Schagen of Den Helder zit. 

Neem contact met ons op voor informatie en om alle mogelijkheden te bespreken.


< GERELATEERDE INFORMATIE >

Holland Elektrotechniek | Winkels