Close

PROJECT PAGINA

‘Hiermee kan de gewenste lichtsterkte altijd aangepast worden aan de situatie, de persoon (of personen) en de sfeer van dat moment.’ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

1 Als er iets is dat de verlichting in een gemiddelde slaapkamer typeert, dan is het wel: soms aan, en meestal lekker uit, de verlichting.

2 Een slaapkamer is allang niet meer een ruimte waarin alleen geslapen wordt. Het wordt zelfs steeds meer een verlengstuk van de woonkamer.

3 We trekken ons er in terug om een boek te lezen, een film te kijken en soms om even rustig te werken op de laptop.

4 Natuurlijk is de verlichting wanneer we slapen meestal lekker uit, maar op al die andere momenten zijn de juiste lampen van belang.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

5 Als er iets is dat de verlichting in een gemiddelde slaapkamer typeert, dan is het wel: soms aan, en meestal lekker uit, de verlichting.

hier een kop extra

Meer informatie over slaapkamer verlichting, en een mooie selectie passende lampen, vind je op onze speciale pagina, via de link in de bio.

Natuurlijk is de verlichting wanneer we slapen meestal lekker uit, maar op al die andere momenten zijn de juiste lampen van belang.

Hiermee kan de gewenste lichtsterkte altijd aangepast worden aan de situatie, de persoon (of personen) en de sfeer van dat moment. Natuurlijk is de verlichting wanneer we slapen meestal lekker uit, maar op al die andere momenten zijn de juiste lampen van belang.

Natuurlijk is de verlichting wanneer we slapen meestal lekker uit, maar op al die andere momenten zijn de juiste lampen van belang.


< GERELATEERDE INFORMATIE >

Holland Elektrotechniek | Pagina #ONDERWERP