Close

Nieuw Huis Bouwen

‘Holland Elektrotechniek zorgt er voor dat alles met elkaar communiceert, alle eenheden werken efficient met elkaar samen’

Het bouwen van een nieuw huis

Als u een nieuw huis gaat bouwen in uw eigen beheer, dan staat u voor een spannende en interessante periode. Een periode waarin u hetgeen gaat realiseren waar u mogelijk al jaren van gedroomd heeft.

Bij het bouwen van een nieuw huis heeft u verschillende technische vakmensen nodig, en natuurlijk ook een goede elektricien.

Holland Elektrotechniek heeft ruime ervaring met het installeren van nieuwe woningen en alles wat daarbij elektrotechnisch komt kijken.

Zo hebben we de afgelopen jaren en maanden diverse nieuwbouw woningen gerealiseerd in Heerhugowaard, Sint Pancras, Langedijk, Egmond etc.

Wij zouden het erg leuk vinden om ook u te helpen en te ontzorgen!

Elektrotechnische regels bij bouwen

Als er een nieuwbouw huis elektrisch geïnstalleerd worden hebben we met regelgeving te maken. Belangrijke regelgeving is terug te vinden in de NEN1010.

Deze geeft aan hoe een elektrische installatie opgebouwd dient te zijn en waar deze aan dient te voldoen.

Uiteraard houden wij ons strikt aan deze regelgeving, en weet u dat als Holland Elektrotechniek bij u een installatie maakt, deze helemaal volstaat conform wet en regelgeving en dus bovenal veilig is.

Meedenken, ontzorgen en mogelijkheden creëren

Als u een nieuw huis gaat bouwen, zijn er echt ongelooflijk veel keuzes te maken, zoveel dat soms het overzicht vervaagt.

Wij zijn gewend de grootste lijnen met u uit te zetten en op voorhand alle mogelijkheden goed te bespreken. We gaan (op papier) ruimte voor ruimte met elkaar door.

Met onze jarenlange ervaring weten wij welke mogelijkheden er zijn en kunnen we u dat eenvoudig uitleggen.

Zo bespreken we vooraf de verlichting, om zo te voorkomen dat later uw keuze beperkt wordt en u net niet kunt kiezen wat u wel wenste.

Ook is het kiezen van domotica iets wat mensen soms wat eng vinden.Het hoeft natuurlijk niet, maar tegenwoordig hebben we hele mooie systemen welke praktisch heel erg handig zijn en het comfort in uw woning verhogen.Wij zorgen er voor dat alles met elkaar communiceert, en dat alle verschillende elementen zoals verwarming, koeling, ventilatie, beveiliging, toegangscontrole en verlichting een eenheid vormen en met elkaar samen werken.

Hoe dat werkt en hoe dit geïnstalleerd dient te worden, leggen we u graag desgewenst uit. Dat mag van grote lijnen tot in ieder klein facet, precies zo gedetailleerd als u dat maar wenst en nodig vindt.

Holland Elektrotechniek installeert het, programmeert het voor u en zorgt dat u volledig bent ontzorgd.

Geen gas meer in uw nieuwbouw woning

Tegenwoordig worden er bijna alleen nog maar woningen gebouwd die niet meer worden voorzien van een gas aansluiting.

Dit wordt ook wel All Electric genoemd en het betekent dat uw woning alleen nog maar een water- en stroom aansluiting krijgt.

Dit voldoet natuurlijk prima, maar wat helemaal fijn zou zijn is dat uw woning zo min mogelijk stroom verbruikt of liever zelfs helemaal niets.

De huidige elektrotechniek biedt deze mogelijkheden op maat.

Op voorhand is redelijk in te schatten wat het jaarlijks verbruik zal zijn in de woning. Als dit is ingeschat kunnen we met het plaatsen van het juiste aantal zonnepanelen het gebruik compenseren.

Het mooie is dat u daardoor feitelijk nauwelijks energie kosten heeft aan uw woning!

Holland Elektrotechniek is de elektrotechnische installateur die u hiermee graag helpt.


< GERELATEERDE INFORMATIE >

Holland Elektrotechniek | Informatie pagina Nieuw huis bouwen